TACİR İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: 0Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilere göre geliştirmek, Öğrenciye Atatürk İlke ve İnkilaplarına T.C.Anayasasına ve Türk demokrasi ilke ve yöntemlerine uygun,haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak, Öğrenciye, kişisel toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak, Öğrencinin meslek ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini kolaylaştırmak.

Misyon: 0Bizler; idareci,öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde,öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Başarılar:

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Köy Minübüsleri sürekli çalıştığından dolayı ilçeye ulaşım problemi yoktur.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Satranç ve Zeka Oyunlşarı
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK
Proje Çalışmaları: eTwinning

WEB - https://tacirimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - TACİR İLKOKULU ORTAOKULU İMAM HATİP ORTAOKULU Tacir Mahallesi Tacir Sk 16860 iznik/İznik/Bursa Türkiye

Yerleşim Yeri - Köy / Mahalle

Ulaşım Köy Minübüsleri sürekli çalıştığından dolayı ilçeye ulaşım problemi yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 90 Km. İlçe Merkezine Uzaklık 14 Km.